home
Nieuws
muziek
foto's
Wall Of Fame
video
pers
contact


 
 

 

nieuws

info

 

Keytone Cops troef in Kleine Beurs

Zaterdag 9 februari 2019 is het Keytone Cops troef in Café de Kleine Beurs. Na hun debuut in 1999 wordt het voor de Hillegomse Rockdinosaurussen de 21e “jaarlijkse thuiswedstrijd”, waarmee ze nu volwassen zijn…

Het beoogde thema was dit jaar “Black Jack”. Toepasselijk want het “Cops-handelsmerk” van bas, gitaar en drums met meerstemmige zang staat als een kaartenhuis… Maar om niet de Zwarte-Piet toegespeeld te krijgen, heeft het Cult-trio er maar van af gezien. “Voor je het weet wordt je bandbus op de snelweg vastgezet door “blokkeer-gele-hesjes”, aldus Cops-gitarist Wouter.

Anticiperend op een keiharde Brexit, gaan de Hillegomse helden het accent leggen op de “Britpop'. “Voordat de uitvoerrechten op al die Engelse juweeltjes onbetaalbaar worden, gaan we er nog maar even flink wat spelen in “de Beurs”, aldus Cops-bassist Dolf.

Dus gaan The Cops voor “eeuwige roem” met The Beatles, Queen, The Police, ELO, Mud, Softcell en The Spencer Davis Group. Om de “Royal Flush” compleet te maken, ook hits van The Red Hot Chili Peppers, The Presidents of the USA, Green Day, Blink 182 en The Monkees. Een “breekbaar vaasje” met de betere Nederpop van o.a. de Tröckener Kecks, The Scene, Herman Brood en The Golden Earring zal ook niet geschuwd worden.

Dus ben je van vóór de tijd dat “swaffelen” en “laadpaalklever” nog woord van het jaar waren, kom dan voor een avondje “Keytone Cops Wall Of Fame” naar Café de Kleine Beurs.

The Keytone Cops

Wouter Roelofsen: Gitaar + Zang

Pieter Strobbe: Drums + Zang

Dolf Schinkel: Bas + Zang

 

Zaterdag 9 februari 2019

Hoofdstraat 38a - Hillegom

Aanvang: 21:21 uur

Toegang: GRATIS

 

 

 

 

Bekijk alle setlists terug tot 1996

 

 

 

 

 

 

 

Repetoir

Bandleden

Posters

Hoezen

Persberichten

Setlist.fm

Soundcloud