home
Nieuws
muziek
foto's
Wall Of Fame
video
pers
contact


 
 

 

nieuws

info

 

 

Woodstock, Bier & BBQ met The Keytone Cops.

 

The Keytone Cops gaan in het weekend van 7/8 juli op een heuse “Mini-tour”. Zaterdag 7 juli spelen The Cops op het 5 e Midzomer Bier & BBQ Festival op het terrein van de Hillegomse brouwerij “Klein Duimpje”. Zondag 8 juli zijn de Rock-dinosaurussen weer te bewonderen in de grachten van Leiden tijdens de 6 e editie van “Woodstock op het Water”.

Het “Bier & BBQ festival” op 7 juli is een must voor iedereen die houdt van (h)eerlijk speciaalbier, BBQ en ambachtelijk gespeelde muziek. “The Albert Mooneys” uit Hillegom openen om 13:00 met hun “acoustic nonsense” of wel “covers like you've never heard them before”.   Vanaf 17:00 gaan The Cops los met hun aanstekelijke mix van de betere-pop-en-rock van o.a. ELO, Mud, The Police, Queen, Talking Heads, Fisher Z en The Beatles. Als vanouds wordt de Nederpop niet overgeslagen met Herman Brood, Van Dik Hout, de Kik en de Kreuners.

Voor het ultieme “Flower-Power-festival-gevoel” moet je op zondag 8 juli in Leiden zijn bij “Woodstock op het water”. Samen met 7 andere bands komt het “Hillegomse-Cult-trio” vanaf 13:00 langs de druk bezette Leidse terrassen gevaren met wervelende “Sixties-and-Seventies-style-sets” om het publiek te verleiden naakt de gracht in te springen. De muzikale boottocht gaat o.a. langs The Monkees, Lovin' Spoonfull, Jimi Hendrix, Simon and Garfunkel, The Zombies en Crosby Stills Nash & Young. De route loopt langs de Apothekersdijk en de nieuwe Rijn. Kijk voor verdere details op http://wowleiden.nl/

 

“Vakmanschap is meesterschap”, dus “Let your hair hang down” en kom naar Hillegom en/of Leiden op 7/8 juli voor een muzikaal middagje Bier & BBQ en/of “Love-and-Peace-Woodstock-Revival”.

 

 

 

Bekijk alle setlists terug tot 1996

 

 

 

 

 

 

 

Repetoir

Bandleden

Posters

Hoezen

Persberichten

Setlist.fm

Soundcloud